NEWS

Dear Customer,

matur nuwun kanggo pilihan lan kapercayan sing diwenehake marang produk kita, kita seneng ngumumake yen Perusahaan kita, sing disertifikasi miturut ISO 9001, uga wis entuk sertifikasi ISO 45001 lan ISO 14001.
Iku tonggak penting sing gratifies kita kanggo karya rampung lan bakal ngidini kita bisa bebarengan karo sampeyan ing wutah lan pangembangan proyèk mangsa.
We would like to highlight that Coi Technology Srl terus setya njamin kualitas produk sing paling apik, terus kanthi komitmen lan profesionalisme sing paling apik.

Sincerely

  • POMPA METERING

  • KRIOGENIK

  • UDARA KOMPRES

  • KOMPRESOR GAS NATURAL

COI TECHNOLOGY katup safety

Coi Technology katup safety digunakake kanggo pangayoman saka tetanduran ing ngisor iki: kimia, pharmaceutical, boiler lan autoclaves, fireproof, sistem cryogenic kanggo gas alam, udhara kompres, kulkas industri, tanduran kanggo produksi energi listrik, perawatan banyu, dosis lan winery.

Produk lan Layanan

sertifikasi

ATEX COI

Matur nuwun kanggo ngunjungi kita ing stand at Valve World Expo 2022.
Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake foto sing dijupuk sajrone acara kasebut:

STATEMENT MISI

COI TECHNOLOGY minangka pimpinan pasar ing desain, manufaktur lan distribusi katup safety kanthi tekanan 0.5 nganti 800 bar (uap lan gas cair). Kabeh katup kita saka desain muncung lengkap lan kasedhiya karo sambungan Utas utawa flanged.

TEKNIK PRODUK

Pangembangan produk ing COI Technology revolves watara kemampuan kanggo ngimbangi fungsi prodhuk karo syarat kinerja lan nambah kualitas lan produksi efektif ing syarat-syarat volume lan biaya. Supaya bisa ngembangake produk miturut spesifikasi fungsional, produksi kudu ngliwati tahap rekayasa produk. COI TECHNOLOGY, karo tim engineering specialized tansah looking for solusi anyar kanggo kebak gawe marem syarat paling nuntut saka pasar.

DHUKUNGAN PELANGGAN

COI TECHNOLOGY nawakake dhukungan pre lan post sales sing serius lan mumpuni kanthi nyedhiyakake para pelanggan kanthi pengalaman sing akeh babagan produksi katup safety.


© dening Coi Technology Srl - Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang
PPN: IT06359220966 | REA MI-1887275
Via della Liberazione, 29/d - 20098 San Giuliano M.se - ITALY
Telp. +39 0236689480 - Fax +39 0299767875