Оди до главна содржина
MADE IN ITALY

Производител на безбедносни вентили

Cryogenic LNG Hydrogen Boilers Pharmaceutical Chemical Petrochemical Naval Energy

Coi Technology

производи

Имаме две серии сигурносни вентили:

 • SLK серија за компресибилни течности
 • GLV серија за некомпресибилни течности

Прирачник за корисник и одржување:

DOWNLOAD КАТАЛОГ SLK

DOWNLOAD GLV КАТАЛОГ

ГАС, БСП, НПТ, ДИН, АСМЕ

Ние сме производители, па можеме да направиме секакви врски

ПЛАСТИКА, МЕСИНГ, ИНОКС, MONEL, ДУПЛЕКС

Each сигурносниот вентил има свој материјал

ДОДУ, ЈАКНА ЗА ГРЕЕЊЕ, TEST GAG, РАЧКА ЗА КРЕВАЊЕ

Додатоците го завршуваат вашиот сигурносен вентил

Coi Technology дизајнира и произведува сигурносни вентили за ослободување во последните 40 години

Мисија

За нас квалитетот е се. Всушност, нашите безбедносни вентили се направени само од bar, чиј материјал е строго контролиран. На барање, вршиме PMI тестови пред и по обработката.

Инженерство на производи

Coi TechnologyРазвојот на производите на компанијата има за цел да обезбеди максимална безбедност, истовремено обезбедувајќи ист квалитет во фазата на изградба и најдобра техничка помош во фазата на понуда.

поддршка на корисниците на

Coi Technology обезбедува своето знаење и своите CNC машини за да ги задоволи сите оние клиенти на кои им е потребна флексибилност и прилагодување на сигурносните вентили.

Сите наши сигурносни вентили имаат целосна млазница и се достапни со навој или прирабнички приклучоци

Coi Technology

главни полиња на апликации

Coi Technologyсигурносните вентили се користат за заштита на следните постројки:

 • Boilers и автоклави
 • Chemical
 • Компримиран воздух
 • Пумпи за дозирање
 • Противпожарни системи
 • Hydrogen погони за генерирање
 • Индустриски фрижидери
 • LNG / CNG компресори
 • Naval
 • Petrochemicalс / oil & gas
 • Pharmaceutical
 • Power & energy
 • Технички гасови / cryogenics растенија
 • Третман на вода

Нашиот технички персонал, со своето знаење и долгогодишното искуство во областа, е секогаш отворен за сите форми на соработка во проучувањето и истражувањето на подобри квалитетни решенија кои можат да бидат поекономични за клиентот.

Coi Technology нуди прецизна и квалификувана поддршка преку обезбедување на своите клиенти со своето огромно искуство во производството на сигурносни вентили

Coi Technology

инженерство на производи

Coi Technology го фокусира своето внимание на континуираното барање на нови материјали за употреба во неговото производство.

Во последниве години, пластичните материјали претрпеа значителен развој, и Coi Technology има вклучено серија на C-PVC, PVC, PP, PVDF и PTFE вентили во него standард производство.

Coi Technology, со својот тим од инженери, секогаш бара нови решенија за целосно да ги задоволи најсложените барања на пазарот.

Побарајте понуда
1

Отворете го формуларот за онлајн понуда

Кликнете на копчето „конфигурација на вентил“ во горниот десен агол
2

Податоци за компанијата

Ве молиме пополнете го формуларот со деталите за вашата компанија за да можеме да ви ја испратиме понудата преку е-пошта.
3

Изберете го типот на понуда

Дали барате нов вентил, замена или резервни делови?
4

Технички податоци

Пополнете ги сите технички податоци потребни за да се обезбеди вистинскиот сигурносен вентил за вас
5

Нормативно

Ве молиме кажете ни која standard ви треба вентилот за: EN 4126 или API 520
6

Сертификати

Изберете го сертификатот од третиот дел што ви треба: INAIL, RINA, Итн

Coi Technology

ЦПУ машини

Coi Technologyпроизводствениот оддел е опременped со најсовремени и најсофистицирани CNC машини кои се способни да произведуваат делови од нерѓосувачки челик, титаниум, месинг, бронза и други материјали како Duplex, Hastelloy, Incoloy, Monel, итн. секогаш одржувајќи константно високо ниво standардот на квалитетот.

Coi Technology

сертификати

Од воведувањето, во јуни 2002 година, новата директива „PED 2014/68/ЕУ“ Coi Technology го прилагоди производството на сите свои сигурносни вентили во согласност со оваа директива.

Нашите сигурносни вентили се одобрени од CE. Сите тестови за изведба неопходни за добивање одобрение (PED) беа изведени во рамките на експерименталните капацитети на Политехничкиот факултет во Милано и во тесна соработка со неговиот персонал, како и под инспекција на сертификациското тело TUV (Германија).

Овие тестови ги потврдија одличните перформанси на нашите безбедносни вентили кои потврдуваат висок коефициент на проток. Coi Technology отсекогаш го привилегирал квалитетот на своите производи со навремена примена на сите важечки прописи.

Coi Technology

саеми

Германија - Дизелдорф

Valve World Expo

Италија - Бергамо

IVS - Industrial Valve Summit

Италија - Пјаченца

Hydrogen Expo

Coi Technology

проекти и специјални изведби

Главната цел на имплементацијата на нашиот проект е задоволството на нашите клиенти.

За време на почетната фаза на проектот, нашиот технички персонал ќе го процени најдобриот тип на материјал, земајќи го предвид најдобриот сооднос цена-квалитет, со цел да понуди најдобра поддршка на безбедносниот вентил.

Coi Technology

Ново истражување

Чекор 1 или 3

На личните податоци

Emirates National Oil Company Limited (ENOC) LLC
Coi Technology со задоволство ве информира дека нашата компанија е официјално квалификуван снабдувач на Emirates National Oil Company Limited (ЕНОК) ДОО