Kalo te përmbajtja kryesore
https://www.high-endrolex.com/2
MADE IN ITALY

Safety Relief Valves Prodhuesi

Cryogenic LNG Hydrogen Boilers Pharmaceutical Chemical Petrochemical Naval Energy

Coi Technology

produktet

Kemi dy seri valvulash sigurie:

 • Seria SLK për lëngje të ngjeshshme
 • Seria GLV për lëngje të pakompresueshme

Manuali i përdorimit dhe mirëmbajtjes për valvulat e sigurisë

Manuali është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme:
DOWNLOAD KATALOG SLK

DOWNLOAD KATALOG GLV

GAS, BSP, NPT, DIN, ASME

Ne jemi prodhues, kështu që mund të bëjmë të gjitha llojet e lidhjeve

PLASTIKE, BRUNS, INOX, MONEL, DUPLEX

Each valvula e sigurisë ka materialin e vet

POSHTE, JAKETE NGROHES, TEST GAG, LEVA NGRITES

Aksesorët përfundojnë valvulën tuaj të sigurisë

Coi Technology ka projektuar dhe prodhuar valvula sigurie për 40 vitet e fundit

Deklarata e misionit

Për ne, cilësia është gjithçka. Në fakt, valvulat tona të sigurisë janë bërë vetëm nga bar, materiali i të cilit kontrollohet rreptësisht. Me kërkesë, ne kryejmë teste PMI para dhe pas përpunimit.

Inxhinieria e produktit

Coi TechnologyZhvillimi i produktit i ka për qëllim sigurimin maksimal të sigurisë duke ofruar të njëjtën cilësi në fazën e ndërtimit dhe asistencën më të mirë teknike në fazën e kuotimit.

Mbështetja e klientit

Coi Technology ofron njohuritë e saj dhe makinat e saj CNC për të kënaqur të gjithë ata klientë që kanë nevojë për fleksibilitet dhe personalizim të valvulave të sigurisë.

Të gjitha valvulat tona të sigurisë kanë grykë të plotë dhe janë të disponueshme me lidhje me fileto ose me fllanxha

Coi Technology

fushat kryesore të aplikacioneve

Coi TechnologyValvulat e sigurisë përdoren për mbrojtjen e impianteve të mëposhtme:

 • Boilers dhe autoklava
 • Chemical
 • ajri i ngjeshur
 • Pompat dozuese
 • Sistemet e zjarrfikësve
 • Hydrogen bimët gjeneruese
 • Frigoriferë industrialë
 • LNG / Kompresorë CNG
 • Naval
 • Petrochemicals/ oil & gas
 • Pharmaceutical
 • Power & energy
 • gazet teknike / cryogenics bimëve
 • Trajtimi i ujit

Stafi ynë teknik, me njohuritë e tij dhe përvojën shumëvjeçare në këtë fushë, është gjithmonë i hapur për të gjitha format e bashkëpunimit në studimin dhe kërkimin e zgjidhjeve cilësore të përmirësuara të cilat mund të jenë më ekonomike për klientin.

Coi Technology ofron mbështetje të saktë dhe të kualifikuar duke u ofruar klientëve të saj përvojën e saj të madhe në prodhimin e valvulave të sigurisë

Coi Technology

inxhinieri e produkteve

Coi Technology e përqendron vëmendjen në kërkimin e vazhdueshëm të materialeve të reja për t'u përdorur në prodhimin e tij.

Në vitet e fundit, materialet plastike kanë pësuar një zhvillim të rëndësishëm, dhe Coi Technology ka përfshirë një seri C-PVC, PVC, PP, PVDF dhe PTFE valvulat në të standprodhim ard.

Coi Technology, me ekipin e saj të inxhinierëve, është gjithmonë në kërkim të zgjidhjeve të reja për të përmbushur plotësisht kërkesat më të kërkuara të tregut.

Kërkoni një citat
1

Hapni formularin e kuotimit në internet

Klikoni në butonin "konfigurimi i valvulave" në këndin e sipërm të djathtë
2

Të dhënat e ndërmarrjes

Ju lutemi plotësoni formularin me të dhënat e kompanisë suaj në mënyrë që ne t'ju dërgojmë kuotimin me email.
3

Zgjidhni llojin e kuotimit

Jeni duke kërkuar për një valvul të ri, një zëvendësim apo pjesë këmbimi?
4

Të dhënat teknike

Plotësoni të gjitha të dhënat teknike të kërkuara për të furnizuar valvulën e duhur të sigurisë për ju
5

Normativ

Ju lutemi na tregoni cilat standard ju duhet valvula për: EN 4126 ose API 520
6

Certifikatat

Zgjidhni certifikimin e pjesës së tretë që ju nevojitet: INAIL, RINA, Etj

Coi Technology

Makineritë CNC

Coi Technology's departamenti i prodhimit është i pajisurped me makinat CNC më moderne dhe të sofistikuara që janë në gjendje të prodhojnë pjesë inox, titan, tunxh, bronz dhe materiale të tjera si Duplex, Hastelloy, Incoloy, Monel, etj duke ruajtur gjithmonë një nivel të lartë konstant standard i cilësisë.

Coi Technology

Certifikatat

Që nga prezantimi, në qershor 2002, i direktivës së re “PED 2014/68/BE” Coi Technology ka rregulluar prodhimin e të gjitha valvulave të sigurisë në përputhje me këtë direktivë.

Valvulat tona të sigurisë janë miratuar nga CE. Të gjitha testet e performancës të nevojshme për marrjen e miratimit (PED) janë kryer brenda ambienteve eksperimentale të Politeknikut të Milanos dhe në bashkëpunim të ngushtë me stafin e tij si dhe nën inspektimin e organizmit certifikues TUV (Gjermani).

Këto teste rikonfirmuan performancën e shkëlqyer të valvulave tona të sigurisë duke vërtetuar një koeficient të lartë rrjedhjeje. Coi Technology ka privilegjuar gjithmonë cilësinë e produkteve të saj duke zbatuar me kohë të gjitha rregulloret në fuqi.

Coi Technology

panaire

Gjermani - Dyseldorf

Valve World Expo

Itali - Piacenza

Hydrogen Expo

Coi Technology

projekte dhe ekzekutime speciale

Qëllimi kryesor i zbatimit të projektit tonë është kënaqësia e klientëve tanë.

Gjatë fazës fillestare të projektit, stafi ynë teknik do të vlerësojë llojin më të mirë të materialit, duke marrë parasysh raportin më të mirë çmim-cilësi, në mënyrë që të ofrojë mbështetjen më të mirë të valvulave të sigurisë.

Coi Technology

Hetim i ri

Hap 1 i 3

Të dhëna personale