wartos

Dear Palanggan,

hatur nuhun pikeun karesep sareng kapercayaan anu dipasihkeun ka produk urang, kami resep ngumumkeun yén Perusahaan kami, anu disertipikasi dumasar kana ISO 9001, ogé parantos nampi sertifikasi ISO 45001 sareng ISO 14001.
Ieu mangrupikeun tonggak penting anu nyugemakeun kami pikeun padamelan anu dilakukeun sareng bakal ngamungkinkeun urang pikeun damel bareng sareng anjeun dina kamekaran sareng pamekaran proyék anu bakal datang.
Kami hoyong nyorot éta Coi Technology Srl terus komitmen pikeun ngajamin kualitas pangalusna produk na, nuluykeun jeung komitmen utmost sarta profesionalisme.

enya-enya

  • METERING POMPAS

  • KRIOGENIK

  • AIR COMPRESSED

  • KOMPRESOR GAS ALAM

COI TECHNOLOGY valves kaamanan

Coi Technology valves kaamanan dipaké pikeun panangtayungan tutuwuhan handap: kimia, farmasi, boilers na autoclaves, fireproof, sistem cryogenic pikeun gas alam, hawa dikomprés, kulkas industri, tutuwuhan pikeun produksi énérgi listrik, perlakuan cai, dosing na winery.

Produk sareng jasa

certifications

ATEX COI

Hatur nuhun pikeun ngadatangan kami di kami stand at Valve World Expo 2022.
Di handap ieu anjeun bakal mendakan poto anu dicandak salami acara:

PERHATOSAN MISI

COI TECHNOLOGY mangrupikeun pamimpin pasar dina desain, manufaktur sareng distribusi klep kaamanan anu dibasajankeun tekanan 0.5 dugi ka 800 bar (uap jeung gas cair). Sadaya klep kami gaduh desain nozzle pinuh sareng sayogi nganggo sambungan benang atanapi flanged.

Téknik produk

Ngembangkeun produk dina COI Technology revolves sabudeureun kamampuhan pikeun nyaimbangkeun pungsionalitas produk jeung sarat kinerja sarta ngaronjatkeun kualitas sarta produksi éféktif dina watesan volume sarta biaya. Pikeun tiasa ngembangkeun produk nurutkeun spésifikasi fungsional, produksi kedah ngalangkungan fase rékayasa produk. COI TECHNOLOGY, kalawan tim rékayasa husus na sok néangan solusi anyar pikeun pinuh nyugemakeun sarat paling nuntut pasar.

pangrojong customer

COI TECHNOLOGY nawiskeun pangrojong penjualan pra sareng pasca anu serius sareng mumpuni ku nyayogikeun para nasabahna pangalaman anu ageung dina produksi klep kaamanan.


© ku Coi Technology Srl - Sadaya hak ditangtayungan
PPN: IT06359220966 | REA MI-1887275
Via della Liberazione, 29 / d - 20098 San Giuliano M.se - ITALIA
Telp. +39 0236689480 - Fax +39 0299767875