Skip to eusi utama
https://www.high-endrolex.com/2
MADE IN ITALY

Kasalametan Relief valves Produsén

Cryogenic LNG Hydrogen Boilers Pharmaceutical Chemical Petrochemical Naval Energy

Coi Technology

produk

Simkuring gaduh dua runtuyan valves kaamanan:

  • runtuyan SLK pikeun cairan compressible
  • runtuyan GLV pikeun cairan incompressible

Pamaké & pangropéa manual pikeun valves kaamanan

Buku manual sayogi dina basa-basa ieu:
DOWNLOAD Katalog SLK

DOWNLOAD GLV katalog

GAS, BSP, NPT, DIN, ASME

Kami produsén, ku kituna urang tiasa ngadamel sagala jinis sambungan

PLASTIK, KUNINGAN, INOX, MONEL, DUPLEX

Each klep kaamanan boga bahan sorangan

BELLOW, JAKET PEMANASAN, TEST GAG, LEVER NGAngkat

Asesoris rengse kaluar klep kaamanan Anjeun

Coi Technology parantos ngarancang sareng ngadamel klep relief kaamanan salami 40 taun ka pengker

Pernyataan misi

Pikeun kami, kualitas nyaéta sagalana. Kanyataanna, valves kaamanan urang ngan dijieun tina bar, bahan anu dikontrol sacara ketat. Upami dipénta, kami ngalaksanakeun tés PMI sateuacan sareng saatos ngolah.

Téknik produk

Coi TechnologyPangembangan produk ditujukeun pikeun mastikeun kasalametan maksimal bari nyayogikeun kualitas anu sami dina fase konstruksi sareng bantosan téknis anu pangsaéna dina fase petik.

Rojongan customer

Coi Technology nyadiakeun pangaweruh-kumaha na mesin CNC -na pikeun nyugemakeun sakabeh nasabah anu peryogi kalenturan sarta kustomisasi valves kaamanan.

Sadaya klep kaamanan urang gaduh nozzle pinuh sareng sayogi nganggo sambungan benang atanapi flanged

Coi Technology

widang utama aplikasi

Coi Technologyvalves kaamanan 's dipaké pikeun panangtayungan tutuwuhan handap:

  • Boilers jeung autoclaves
  • Chemical
  • hawa dikomprés
  • Pompa dosing
  • Sistem patugas pemadam kebakaran
  • Hydrogen tutuwuhan generasi
  • Kulkas industri
  • LNG / CNG compressors
  • Naval
  • Petrochemicals/ oil & gas
  • Pharmaceutical
  • Power & energy
  • gas teknis / cryogenics tutuwuhan
  • Perlakuan cai

Staf teknis urang, kalayan pangaweruh-kumaha na mangtaun-taun pangalaman dina widang, salawasna kabuka pikeun sagala bentuk gawé babarengan dina ulikan sarta panalungtikan solusi kualitas ningkat nu bisa jadi leuwih ekonomis pikeun nasabah.

Coi Technology nawiskeun pangrojong anu akurat sareng mumpuni ku nyayogikeun para nasabahna pangalaman anu ageung dina produksi klep relief kaamanan

Coi Technology

rékayasa produk

Coi Technology museurkeun perhatian na dina pilarian kontinyu pikeun bahan anyar dipaké dina produksi na.

Dina taun anyar, bahan plastik geus undergone ngembangkeun signifikan, sarta Coi Technology geus kaasup runtuyan C-PVC, PVC, PP, PVDF jeung PTFE valves di na standproduksi ard.

Coi Technology, sareng tim insinyur na, sok milarian solusi énggal pikeun nyumponan sarat pasar anu paling nungtut.

Ménta cutatan
1

Buka formulir cutatan online

Pencét tombol 'konfigurasi klep' di pojok katuhu luhur
2

Data perusahaan

Mangga eusian formulir kalawan rinci parusahaan anjeun sangkan bisa ngirim Anjeun cutatan via email.
3

Pilih jinis cutatan

Naha anjeun milarian klep énggal, ngagantian atanapi suku cadang?
4

data téknis

Eusian sadaya data téknis anu diperyogikeun pikeun nyayogikeun klep kaamanan anu pas pikeun anjeun
5

Normatif

Mangga wartosan kami nu standard anjeun peryogi klep pikeun: EN 4126 atawa API 520
6

certifications

Pilih sertifikasi bagian katilu anu anjeun peryogikeun: INAIL, RINAJeung sajabana

Coi Technology

Mesin CNC

Coi Technology's departemén produksi nyaeta ngalengkepanped kalawan mesin CNC paling modern jeung canggih nu bisa ngahasilkeun bagian stainless steel, titanium, kuningan, parunggu jeung bahan séjén kayaning Duplex, Hastelloy, Incoloy, Monel, jsb salawasna ngajaga luhur konstan standkualitasna.

Coi Technology

certifications

Kusabab bubuka, dina Juni 2002, diréktif anyar "PED 2014/68/EU” Coi Technology parantos nyaluyukeun produksi sadaya klep kaamanan saluyu sareng diréktif ieu.

Klep relief kaamanan kami parantos disatujuan CE. Kabéh tés kinerja diperlukeun pikeun meunangkeun persetujuan (PED) dilakukeun dina fasilitas ékspérimén Politéknik Milan sareng gawé bareng anu caket sareng stafna ogé dina pamariksaan badan sertifikasi TUV (Jerman).

Tés ieu ngonfirmasi deui kinerja alus teuing tina klep kaamanan kami ngajamin koefisien aliran anu luhur. Coi Technology geus salawasna privileged kualitas produk na ku promptly nerapkeun sagala peraturan lumaku.

Coi Technology

pameran

Jérman - Düsseldorf

Valve World Expo

Italia - Piacenza

Hydrogen Expo

Coi Technology

proyék jeung executions husus

Tujuan utama palaksanaan proyék urang nyaéta kapuasan konsumén urang.

Salila fase proyék awal, staf teknis urang bakal evaluate tipe pangalusna tina bahan, nyokot kana akun rasio harga-kualitas pangalusna, guna nawarkeun rojongan klep kaamanan pangalusna.

Coi Technology

Pananyaan anyar

Lengkah 1 tina 3

Data pribadi